Ihanaa! Suunnittelemme syksylle jo tuote-esittelyitä!

2.7.2021

Käynnistämme tuote-esittelykenttäämme uudelleen syksyltä 2021 alkaen!

Korona-aika ja vahvat rajoitukset estivät tuote-esittelyiden järjestämisen lähes täydellisesti 1,5 vuoden ajan. Nyt kuitenkin tuleva syksy näyttää sen verran valoisammalta, että olemme saaneet asiakkailtamme kyselyjä ja tarjouspyyntöjä tuote-esittelypalveluistamme syksyltä 2021 alkaen. Tietysti suunnittelemme esittelyt terveysturvallisuus ykköskriteerinä ja huomioimme myös aluekohtaiset tilanteet. Mikäli Covid-19 tilanne jostain syystä taas huonontuisi ja rajoituksia asetettaisiin, emme luonnollisesti voi silloin esittelyitä tehdä. Tämä mielessämme teemme jokaisesta esittelykampanjasta huolelliset omavalvonta- ja ennaltaehkäisevät suunnitelmat, joissa määrittelemme terveysturvallisuuden niin elintarvikehygienian kuin COVID-19 näkökulmista. Suunnitelmassa ohjeistamme työntekijän ja myös myymälän toimimaan yhteisvoimin turvallisten esittelypäivien järjestämisen ja turvallisen kuluttajakohtaamisen puolesta! Seuraamme viranomaistiedoitteita kuin haukat ja keskustelemme myös alueellisten tartuntatautilääkäreiden kanssa tarvittaessa suunnitelmistamme.

(Alla olevat kuvat ovat aiemmista esittelyistämme ja toimivat havainnekuvina siitä mitä muun muassa olemme tehneet.)

Tuote-esittelijä

 

 

 

 

 

 

HALUATKO TAAS TEHDÄ ESITTELYITÄ, VASTAA KYSELYYN!

Olemme kartoittaneet nykyisestä tuote-esittelijäreservistämme kaikki työntekijät, jotka ovat valmiita ja halukkaita taas jatkamaan esittelytöiden parissa syyskuulta alkaen sekä starttaamme myös rekryn, jossa palkkaamme uusia tuote-esittelijöitä alueille, joissa tarvetta on.

Mikäli olet jo tuote-esittelijämme tai haluaisit olla, vastaa oheiseen tuote-esittelijäkyselyymme ja ilmoittaudu aktiiviseksi työnhakijaksi meille, niin pääsemme huomioimaan sinua myös tulevien esittelypäivien buukkauksessa. Kyselyyn vastaaminen käy nopeasti.

Kyselyyn pääset tästä.

Tällä hetkellä suunnittelussamme on erityisesti erilaisten elintarvikebrändien tuote-esittelyt ja maistatukset, joita on tarkoitus järjestää ympäri Suomen suurimmissa kaupungeissa päivittäistavarakaupoissa. Esittelyitä suunnitellaan pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle ja Turusta Joensuuhun-Lappeenranta välillä.

Syksylle suunnittelemme myös pääosin etäyhteydellä tapahtuvaa koulutuspäivää kaikille eri puolilla Suomea asuville tuote-esittelijöillemme. Tästä tiedotamme lisää myös lomien jälkeen. Koulutuksessa kertaamme mm. onnistuneen ja terveysturvallisen esittelypäivän periaatteet ja toimintatavat sekä käymme läpi hyviä myyntiargumentteja.

Aloitamme työntekijöiden buukkaukset heti elokuun alussa.

LISÄTIETOJA NIIN TYÖNHAKIJOILLE KUIN ESITTELYPALVELUITA ETSIVILLE ASIAKKAILLE

Työntekijöiden rekrytoinnista, kouluttamisesta ja buukkaamisesta sekä laadukasta tuote-esittelypalvelua etsiville asiakkaille yhteyshenkilö on Sanna Virtanen, joka vastaa kysymyksiisi kesälomansa jälkeen ma 26.7. alkaen arkisin klo 12-16 välillä.

”Toivotaan parasta, että nyt pääsisimme taas esittelyiden pariin. Toivon sinulle ihanaa ja rentouttava kesää! Toivottavasti olemme työn merkeissä yhteyksissä lomien jälkeen ja pääsemme palvelemaan asiakkaita, turvallisesti tottakai!”

Kesäterveisin,

Sanna Virtanen (kuvassa alla esittelemässä Närpiön Vihanneksia)

Puh. 040 570 4470 tai sanna.virtanen@veravia.com

 

Takaisin ajankohtaisiin uutisiin