Työntekijöistämme on hioutunut timantteja vallitsevissa olosuhteissa!

31.8.2020

JOS HUONOA, NIIN AINA MYÖS HYVÄÄKIN!

Vaikka maaliskuun 12.päivä ja sitä seuraavan viikon aikana tilauskalenteristamme hävisivätkin kaikki tapahtumat ja tuote-esittelyt, jäivät sentään vielä 2 palvelutoimialaa henkiin: hyllytys- ja menekinedistämispalvelut. Itseasiassa nämä palvelut meillä lähtivätkin kovaan kasvuun COVID-19 kriisikeväänä. Ne tarjosivat edes pienelle osalle tapahtuma- ja esittelytöitä menettäneille työntekijöillemme sijaistöitä. Valitettavasti silti liian moni tapahtuma- ja tuote-esittelijöistämme ovat edelleen vailla töitä kriisistä johtuen.

Alkujärkytyksestä selvittyämme, emme jääneet jahkailemaan, vaan teimme riittävät sopeutustoimet ja sitten laitoimme luovan ongelmaratkaisukyvyn kehiin. Osa hyllyttäjistämme yhtäkkiä muuntautuivatkin verkkokaupan keräilijöiksi ja lisää rekryttiin vauhdikkaasti. Tällä vastasimme yhdessä kaupan kanssa nopeasti muuntuneeseen asiakkaiden ostokäyttäytymiseen, jossa ostaminen siirtyi enemmissä määrin verkkoon ja sen seurauksena verkkokaupan myynti kasvoi jyrkästi lyhyessä ajassa. Kohta sana kiiri nopeasta ja hyvästä reagoinnistamme, ja pääsimme tarjoamaan apuamme myös muihin myymälöihin.

KIITÄMME UPEITA TYÖNTEKIJÖITÄMME

Tässä yhteydessä täytyy samalla kiittää kaikkia meidän työntekijöitä, jotka ovat heittäytyneet uuteen työtehtävään ja antaneet tärkeän työpanoksensa, vielä erittäin haastavina aikoina. Yhdessä olemme tulleet entistä tärkeämmäksi osaksi myymälöiden asiakaspalveluketjua, omalta osaltamme varmistaen, että loppuasiakas voi olla tyytyväinen ja on voinut asioida turvallisesti.

Olemme tarkastelleet uudelleen niin omaa kuin työntekijöidemme osaamista, miettineet kuinka monessa eri työtehtävässä voimme olla asiakkaillemme avuksi. Jopa asiakkaille täysin uusilta toimialoilta.

Koska meillä nyt sattuu olemaan upeita asiakaspalvelijoita eri puolilla Suomea, isommissa kaupungeissa, niin olisihan se nyt hullua olla niistä kertomatta! Tästä syystä toivon, että ajattelet ”out of the box”-tyylisesti ja ottaisit yhteyttä meihin, mikäli sinua vähänkin houkuttaisi valjastaa nämä asiakaspalvelijamme avuksesi.

HYLLYTTÄJÄ, VERKKOKAUPAN KERÄILIJÄ, TURVALLISEEN ASIOINTIIN OHJAAVA ASIAKASPALVELIJA…

Osaajissamme on mm. kaupan alan työntekijöitä, joille on hyllytys tuttua eri osastoilla, osalle jopa kassatyö, osalle palvelutiskillä toimiminen, ja nyt myös osalle jo verkkokaupan keräily. Mutta joukossamme on myös myynti- ja markkinointitaitoisia, erilaisten tuotebrändien kampanjoiden ja upeiden esillepanojen rakentajia sekä somistajia, junior sales -osaajia, vaativienkin hyllyremonttien ja uusien myymälöiden tavaroituksien apusuunnittelijoita sekä tekijöitä, tuote-esittelijöitä, promootiohenkilöitä, flyer- ja näytejakajia, kilpailunvetäjiä, asiakkaiden ohjaajia turvalliseen asiointiin ja osaajia mitä erilaisimpiin asiakaspalvelutilanteisiin. Nykyään myös sosiaalinen media on niin arkea, että osan tekijöistämme voimme valjastaa vaikka tekemään teidän somepäivityksiä sinun tai mainostoimistonne alaisuudessa avuksesi! Kokemusta tästäkin on jo vaikka kuinka paljon.

Ja tässä ei vielä kaikki. Tapahtumapuolella meillä on rekrytoimiamme ja kouluttamiamme juontajia sekä esiintyjiä, jotka kykenevät esiintymään vaikka webinaarissa fasilitaattorina tai live-stream-lähetyksessä hostina, puhumattakaan kuinka helppoa heille on toimia tuote-esittelyvideolla esittelijä-juontajan roolissa tai opastaa videolla asiakkaitanne käyttämään jotain palveluanne. Tietysti nämä juontajat ja esiintyjät toimivat myös kauppakeskus- ja yrityksen henkilöstötapahtumissa!

SPARRAILLAANKO YHDESSÄ?

Ota minuun rohkeasti yhteyttä. Lupaan, että saat vähintään vahvaa näkemystä ja brainstormausta omaan bisnekseesi! Pidetään yhdessä talouden pyörät pyörimässä, turvallisesti, se on sanomattakin selvää!

Iloa ja idearikkautta päivääsi toivoen,

Sanna Virtanen

P. 040 570 4470

 

Kirjoittaja on yksi VeraVia Finlandin perustajista ja aina etsimässä parasta mahdollista win-win-diiliä kaikille osapuolille.

 

Takaisin ajankohtaisiin uutisiin