Meillä on uusi tapahtumatuottaja ja tiiminvetäjä!

12.12.2018

Tiimimme on vahvistunut uudella tapahtumatuottajalla tänä syksynä, kun Carolina Santana tuli taloon marraskuun alussa! Lämpimästi tervetuloa taloon!

Tänä syksynä, syyskuun alusta alkaen ylensimme Tiina Lehtosen tuote-esittelytiimin lisäksi tapahtumatiiminvetäjäksi ja yhdeksi johtoryhmän jäseneksi, edellisen tiiminvetäjän Sanna Virtasen keskittyessä mm. yrityksen 10 v. juhlavuoden 2019 myyntiin ja markkinointiin. Tiinalla on suorina alaisinaan nyt yhteensä 2 tapahtumatuottajaa, 1 tuote-esittelyiden projektikoordinaattori sekä 2 projektiluonteista assistenttia. Heidän kauttaan tiimiimme kuuluvat myös noin kymmenkunta tapahtumakoordinaattoria, 30 juontajaa, 30 esiintyvää promootiohenkilöä ja noin 50 tapahtumatyöntekijää eri puolilla Suomen. Onnea Tiina ylennyksen johdosta!
Carolina esittäytyy:

Kerro itsestäsi

Olen Carolina Santana, 27 vuotias ja asun Tampereen keskustassa. Olen kotoisin Las Palmasista, Gran Canarialta eli puoliksi suomalainen ja puoliksi espanjalainen.

Mitä teet harrastat?

Tanssi on intohimoni mutta kuntosali treenaaminen ja yleisesti urheilun eri muodot ovat myös lähellä sydäntäni. Lisäksi olen aikamoinen elokuvafriikki ja pizzaintoilija! Mottoni: If you always do what you always did, you will always get what you always got!

Miten löysit tiesi VeraVialle?

Olin kauppakeskuksessa eräässä liikeessä töissä ja Veravian juontaja tuli liikkeen eteen pyytämään minua juontamaan myymälän tarjoukset. Mietin siinä, että kun se näin lennosta luonnistuu miksi en tekisi tätä useammin. Kysyinkin yrityksen nimeä ja hain saman tein Veravialle koordinaattoriksi ja juontajaksi. Onneni oli myötä sillä paikan sain ja ei mennyt kauakaan kun sain Tapahtumatuottajan paikan, aivan ihanaa!

Mitä aikaisemmassa työkokemuksessasi ja koulutuksessasi, tai erityistaidoissasi on sellaista, joista varmasti on hyötyä tapahtumatuottajan tehtävissä?

Olen ollut todella monessa tapahtumassa mukana eri työtehtävien kautta ja minulla on hurjasti kokemusta kentällä olemisesta. Silmät on tarkkana kaikessa eli huomaan asioita mitä moni muu ei näe ja saan siitä etulyönti aseman, niin ideoimiseen kuin loistavan asiakapalvelutaidon takaamiseen. Lisäksi puhun neljää eri kieltä, joilla voin työskennellä sujuvasti. Matkaoppaan ammatista on suuresti hyötyä todella monessa tapahtumatuottajan tehtävissä, kokemuksen kautta osaan toimia nopeasti ja oma-aloitteisesti. Pakko vielä mainita hyvistä organisointi taidoistani, joita olen lapsesta asti hionut, se on osa luonnettani!

Mitä haluat sanoa työntekijöillemme ja asiakkaillemme?

Moi, en malta odottaa että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin ja tapaamaan asiakkaita! Matkani on vasta ja alussa mutta nyt jo huomaan miten mahtavaa porukkaa on Veravian tiimissä. Toivottavasti pian nähdään!

Takaisin ajankohtaisiin uutisiin