Oletko jo käynyt uusilla palvelusivuillamme www.teemapromo.fi?

9.3.2018

TeemaPromon tarina sai alkunsa vuoden 2011 lopussa. Silloisen nuoren VeraVia -yrityksemme nopea kasvu ja sen tuomat haasteet saivat meidän luovan tiimimme pohtimaan keinoja, joilloin aina ei tarvitsisi keksiä kaikkea alusta asti uudestaan. Paine saada laadukas tulos, vähemmällä ponnistuksella ja kustannuksella oli suuri. Syntyi siis konseptit, jotka nimesimme TeemaPromoiksi. Vuonna 2012 rekisteröimme nimen ja suunnittelimme huomiota herättävän lanseerauksen.

Teimme mm. taitavien Uniton trikkaajien kanssa yhteistyössä kiertueen, jonka nimeksi keksimme Merirosvokapteeni Myrskytukan Aarrejahdin. Tapahtumapäivä sisälsi elämykselliset tapahtumapisteet, joilla merirosvoiksi ja keijuiksi heittäytyneet promootiohenkilömme ohjasivat asiakkaita hauskojen tehtävien avulla selvittämään aarteen sijainnin ja voittamaan itselleen upeat palkinnot. Lisäksi päivään kuului myös upeat taistelunäytökset merirosvoiksi pukeutuneiden Uniton trikkaajien toimesta. Tapahtuma oli käsikirjoitettu ja kaikilla ohjelmanumeroilla oli selkeä tehtävänsä viihdyttää, osallistaa ja ohjata asiakkaita. Saimme mukaan tunnettuja brändejä myös sponsoreiksi, jotka toivat kuluttaja-asiakkaille lisäarvoa herkullisten maistiaisten ja palkintojen avulla. Kiersimme Rovaniemeä ja Lappeenrantaa myöten tämän kiertueen ansiosta.

Samaan aikaan kypsyivät uudet teemat ja osaa jo toteutettiinkin. Syntyivät siis Satuseikkailu, Halloween, yritystapahtumat mm. Hollywood, Firma Festarit ja Speakeasy, erilaiset ruokatapahtumat, Suunnista Shoppailemaan -sporttitapahtuma, Olet arkipäivän tähti -kauneustapahtumat, Lupa Pelata -pelipäivä ja Joulun lumoa -kiertue. Konseptoimme myös ihastuttavan Hei, minä osaan -lapsikykyseikkailun ja -kilpailun, jotka on myös käytännössä testattu toimivaksi ja viihdyttävä lapsiperheaktivoinniksi. Tänään meillä on 12 valmista konseptia ja lisää on työn alla.

Uusin kiertueemme on Hip Hop Hiirien Aarrejahti, joka starttaa tänä vuonna. Sen tuotamme yhteistyössä Uniq Entertainment Oy:n kanssa. Työnjako on selkeä: Uniq Entertainment Oy keskittyy Hip Hop Hiirien esitysten kehittämiseen, kun taas kiertueen markkinointi ja myynti on VeraVian vastuulla. Tavoitteena on kiertää ympäri Suomen niin pienissä kuin suurissakin tapahtumissa ruokakaupoista kauppakeskuksiin, laivoihin ja messuihin sekä kaupunkien kesätapahtumiin.

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on ollut meidän koko tuotanto- ja esiintyjätiimille alusta asti hyvin selvää ja halu palvella on niin suuri, että olemme olleet valmiita “lassoamaan vaikka kuun taivaalta”, jos se vain palvelee meidän asiakkaan etua. Näitä tarpeita olemme pyrkineet täyttämään erilaisten tapahtumien ja aktivointien avulla, joita on testattu käytännössä toimiviksi. Olemme saaneet lukuisia refenssejä ja nyt asiakkaidemme toiveesta loimme myös omat palvelusivut nettiin, johon keräsimme kaiken yhteen, asiakkaan palvelemisen helpottamiseksi.

Heittäydy sinäkin elämyksellisiin teemoihin mukaan sivulle: www.teemapromo.fi ja anna meidän palvella sinua!

Takaisin ajankohtaisiin uutisiin