Veravia 10 vuotta

5.3.2019

Tiesitkö, että vietämme tänä vuonna 10 v. juhlavuottamme? Virallinen synttäripäivä on 20.8.2019.

Yritysilmeemme uudistuu ja samoin logomme on saanut uutta näkemystä, huomaatko kuvassa eron vanhaan?

Lisäksi avaamme täysin uudistetun nettisivun maaliskuun alussa ja tulemme siellä sekä täällä somessa kertomaan sinulle esimerkkitarinoita meidän yrityksen kasvuun ja rakentamiseen vaikuttaneista vanhoista ja uusista työntekijöistämme sekä onnistuneista asiakaspalvelutarinoista, joita on paljon erilaisia, pieniä ja suuria, akuuttiin apuun ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön liittyviä.

Asiakaspalvelutarinoiden takana on iso joukko upeita ihmisiä niin asiakkaiden kuin työntekijöidemme joukossa, jotka ovat toteuttaneet hyvällä yhteishengellä vastavuoroista hyötyä kaikkien osapuolten intressit huomioonottaen: asiakkaan, yrityksemme ja työntekijöiden. Lisäksi bisnekseen kuuluvat aina loistavat yhteistyökumppanit, jotka saavat osansa kiitoksista!

Tykkää meidän Facebook-sivuista ja seuraa meitä myös Instagram-sivuilla veraviafinland niin tiedät mistä puhutaan tai mitä tulee tapahtumaan sekä voit oppia jotain esimerkeistämme!

Tästä se lähtee! Kiitos kaikille VeraVian matkalla mukana olleille ja oleville! Oikeaan suuntaan ollaan menossa! Tervetuloa mukaan matkalle myös uudet!

Takaisin ajankohtaisiin uutisiin