K-citymarket Pirkkalan asiakastarina

7.3.2019

VeraVian ja K-citymarket Pirkkalan yhteistyötä jo melkein 10 vuotta!

Yhteistyömme alkoi syksyllä 2009 siitä kun, VeraVian Sanna Virtanen auttoi kauppias Sami Sivosta lanseeraamaan kalatiskille erilaisia uutuustuotteita kuten savulohisalaatin. Esittelypäiviä oli tuon syksyn aikana useampi kymmenen, jonka aikana saatiin alueen asiakkaat ihastumaan ja sitoutumaan tuotteisiin. Esittelypäivät olivat myös myynnillisesti hyvin onnistuneita.

Yhteistyö hyllytyksien osalta lähti liikkeelle samana syksynä 2009 siitä, kun kauppias ehdotti hyllytysideaa VeraVian Rami Kujalalle. Pienten neuvottelujen ja suunnittelujen jälkeen aloitimme hyllytyksen ensin teollisten tavaroiden hyllyttämisellä ja sitten mukaan tulivat myös pakastetuotteet. Yhteistyömme jalostui ja toimimme myös hätäapuna sairaslomapäivien tuurauksissa mm. kassalla, palvelutiskillä, leipä-, maito-osastoilla.

Yhteistyö on kehittynyt matkan varrella hyvin paljon ja tänä päivänä VeraVia palvelee K-citymarket Pirkkalaa myös heidän verkkokaupan tuotteiden keräilyssä perushyllytystöiden lisäksi ja työllistää noin 14 työntekijää viikoittain.

Yksi isoja yhteistyöprojekteja on ollut K-citymarketin suuri remontti 2018 keväällä, jonka hoidimme kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella koskien teollisen tavararyhmiä, aina tavarasiirroista hyllyjen siirtoon ja asennukseen, hyllykuvat, etikettilistat, hyllyvälien jaot ja suunnittelutyöt hyllykasausfirman kanssa sekä koko remontin aikataulutus. Remontti työllisti parhaimmillaan 25 työntekijää yhteensä ja kesti noin 2 kk.

Näiden lisäksi VeraVia on tuottanut K-citymarket Pirkkalalle erilaisia tapahtumia kuten lasten päiviä, Lupa Pelata -pelipäivä, kauneuspäivä ja elämyksellisiä esittelypäiviä.

Ruokapuolen kauppiaan, Sami Sivosen palaute yhteistyöstä

“Yksi osa minun yritystäni on VeraVia. Te olette minun henkilökuntaani, ihan niin kuin kuka tahansa muukin henkilökunnastani. En ole kertaakaan miettinyt, että vaihtaisin teitä toiseen. Yksi VeraVian vahvuuksista on nopea reagointi tavaravirtoihin, jotka vaihtelevat paljon. Tiimistänne löytyy aina oikea tekijä oikeaan aikaan. Olen enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhömme ja uskon, että se on oikea tapa toimia nykykaupankäynnissä.”

VeraVian toimitusjohtajan, Rami Kujalan palaute

“Yhteistyö on hyödyttänyt puolin toisin ja ollut hyvin vastavuoroista. Yhteistyön kautta olemme saaneet myös uusia asiakkaita ja uutta liiketoimintaa. Sami on toiminut myös hyvänä sparrauskumppanina kaupan alaan liittyvissä asioissa ja kehitysnäkymissä.”

VeraVian markkinointi- ja myyntijohtajan, Sanna Virtasen palaute

“On se upeaa, kuinka yhdistämällä molempien voimavaroja ja osaamisia runsaan vuorovaikutuksen kera, syntyy pitkäjänteinen ja vastavuoroinen kumppanuussuhde. Sitä tämä on ollut! Samin kanssa on voinut aina keskustella rohkeistakin ideoista ja lähteä ketterästi pilotoimaan niitä. Arvostan todella suuresti Samia kauppiaana ja näen vielä monia uusia juttuja tulevaisuudessa mitä yhdessä keksimme!”