Prima Pet Premium Oy:n asiakastarina

7.3.2019

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelainen lemmikkieläinruokien ja –tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike. Yrityksen toiminta pohjautuu omiin brändituotteisiin ja tuotteiden laajaan päivittäistavara- ja erikoisliikelevitykseen. Koko konserni työllistää noin 85 hlöä ja sen liikevaihto vuonna 2018 on noin 34 milj. euroa.

VeraVian ja Prima Pet Premiumin yhteistyötä jo yli 8 vuotta!

Yhteistyömme alkoi vuonna 2011. Aloitimme ensin perinteisillä menekinedistämiseen liittyvillä toimenpiteillä, joihin on matkan varrella ja menekinedistäjien tuotetuntemuksen karttuessa otettu mukaan vaativimpiakin tehtäviä kuten uutuustuotteiden sisäänmyynti ja tilauksien tekeminen.

VeraVian toimitusjohtajan, Rami Kujalan palaute

Prima Pet Premium on ollut asiakkaamme jo yli 8 vuoden ajan. Tarjoamme heille valtakunnallisen menekinedistämisen palvelut, jonka lisäksi autamme tilauksien teossa, uutuustuotteiden sisäänmyynnissä ja erilaisissa promootioissa esimerkiksi myymälöiden eläintenpäivissä. Yhteistyö on ollut kaikin puolin erinomaista ja se on vuosien varrella kehittynyt koko ajan. Arvostamme suuresti sitä, kuinka Prima Pet Premium on ottanut menekinedistämistiimimme mukaan jo toimenpiteiden suunnitteluvaiheeseen, jossa on pystytty kentän tietotaito hyödyntämään. Olemme tehneet oman osamme Prima Pet Premiumin tuotteiden tunnetuksi tekemisessä ja myynninedistämisessä päivittäistavarakaupoissa. Matkan varrella Prima Pet Premium on kasvanut pienemmästä yrityksestä markkinajohtajaksi.

VeraVian menekinedistämisen aluevastaavien palaute

Aluevastaavamme Tia Kajala Varsinais-Suomen alueelta: “Olen tehnyt yhteistyötä vuodesta 2013 saakka PPP:n kanssa. Teen heille menekinedistystyötä, eli yhteistyössä heidän kanssaan autamme esillelaittossa ja tilauksissa. Varmistamme tavaran riittävyyttä ja näkyvyyttä kuluttajille. Yhteistyössä pidän siitä, että olemme yhtä porukkaa heidän kanssaan. Saamme ajoissa tiedot uutuuksista ja tulevasta. Aina on henkilö, jolta voi kysellä jollei tiedä jotakin. Asiat ratkaistaan yleensä välittömästi, eli ei tarvitse odotella. Mutkatonta toimia heidän kanssa. Etuna minulla tietysti kokemus ja tuotetiedot monilta vuosilta. Asiakkaat kuulevat mielellään meidän vehnättömistä tuotteista. Pitkä ja kestävä yhteistyö, osaaminen ja pieni vaihtuvuus henkilökunnassa.”

Aluevastaavamme Marjut Mannier-Salminen Keski-Suomen alueelta: “Olen toiminut Prima Pet Premiumin menekinedistäjänä vuodesta 2011 eli siitä asti, kun yhteistyömme alkoi. Päivitän Prima Petin osastoja, rakennan päätyjä ja esillepanoja sekä puran kuormia. Huolehdin, että hyllyt ja osastot pysyvät siisteinä ja ajankohtaisina. Teen myös tilauksia ja huolehdin saldojen ja tavarankiertojen oikeellisuudesta. Esittelen ja myyn myymälöille kampanjoita ja uutuuksia. Vuosien varrella olen ollut mukana myös usean eri myymälän eläinosaston hyllyremonteissa, joissa olen varmistanut tuotevalikoiman laajuuden ja näkyvyyden. Olen saanut tunnustusta kauppiailta, ostopäälliköiltä ja osastonhoitajilta työstäni. Tunnen, että minuun luotetaan ja siten saan myös ottaa vastuuta myymistäni tuotteista. Tuotetuntemuksemme, aktiivisuutemme ja säännölliset asiakaskäyntimme ovat edistäneet Prima Petin myyntiä ja helpottaneet edustajiien työtä. Nautin tekemästäni työstä sekä arvostan Prima Pet Premiumia ja heidän tuotteitaan.”

Aluevastaavamme Marianne Vepsäläinen pääkaupunkiseudulta:: ”Olen ollut Prima Pet Premiumin menekinedistäjänä tiimini kanssa vuodesta 2013. Yhteistyö on ollut erinomaista ja pidän paljon työstäni. Erityisesti pidän siitä, että kommunikointi Prima Pet Premiumin kanssa toimii todella hyvin, erilaisiin tilanteisiin reagoidaan nopeasti, työkalut ovat kunnossa, informaatiota on aina saanut riittävästi ja olen saanut olla mukana suunnittelussa sekä erilaisissa toteutuksissa. Yhteistyö paikallisen Prima Pet Premiumin edustajan Jaanan kanssa toimii todella hyvin. Pidämme erilaisia ideariihejä, joissa mietimme mikä toimisi missäkin myymälässä sekä ollaan tehty yhdessä myymälään messutoteutuksia. Työmme on helpottanut Prima Pet Premiumin edustajien tehtäviä ja olemme pystyneet edistämään tuotteiden myyntiä vuosien varrella.”