Oikealla tiellä

TeemaPromo® -palvelukonsepti

Haluatko hyödyntää valmiita ohjelmaideoita ja säästää rahaa suunnittelussa?
Tai yhdistää tuotteesi unohtumattomaan elämykseen sekä varmistaa asiakkaittesi viihtyvyyden ja järjestelyjen toimivuuden?

TeemaPromo® herättää asiakkaasi!

Tuotelanseeraus, teemapäivä, lastentapahtuma – kaikki oivia keinoja saada asiakkaat liikkeelle, hyvälle tuulelle ja ennen kaikkea ostamaan. Tapahtuman järjestämisessä on kuitenkin melkoinen vaiva ja omien toimien ohella toteutettuna lopputuloskin jättää usein toivomisen varaa. Onneksi VeraVia auttaa!

TeemaPromo®– tapahtumapalvelukonseptimme tarjoaa suuren määrän valmiiksi teemoitettuja tapahtumia ja aktivointeja, joissa kaikki on mietitty valmiiksi. Hollywood tai Halloween, lähiruoka tai satumaailma – me järjestämme työntekijät, asut ja osastot niin, että asiakkaat huomaavat tapahtumasi aivan taatusti. Sinun tarvitsee vain kertoa mitä haluat asiakkaillesi tarjota ja minne meidät haluat. Me hoidamme loput.

Kenelle TeemaPromo® sopii?

Kauppakeskuksille, päivittäistavarakaupoille, erikoisliikkeille, autokaupoille, kylpylöille, risteilylaivoille, ulko- ja sisähuvipuistoille, kaupunkien ja kuntien matkailunedistämistapahtumiin, kongressi- ja tapahtumakeskuksiin, sekä tavarantoimittajille: maahantuojille / valmistajille, jotka haluavat markkinoida tuotteitaan tai palveluitaan elämyksellisesti ja vaikuttavasti.

Aivan kaikille yrityksille, jotka haluavat edistää tuotteidensa tai palvelujensa myyntiä elämyksellisellä tavalla ja jotka järjestävät asiakkailleen tai henkilökunnalleen erilaisia juhlia ja tilaisuuksia.

Miten TeemaPromo® erottuu kilpailijoidemme palveluista?

Konseptissa on mietytty valmiiksi toimiva kokonaisuus ja prosessit ohjelman ympärille. Siinä on valmiina kustannustehokas toimintarunko pieniin sekä isoihin tapahtumiin, joka sovitetaan asiakkaan tarpeeseen. Emme siis tarjoa vain pelkkää ohjelmanumeroa, vaan tarjoamme enemmän!

Otamme projektin ammattitaitoisiin käsiimme alusta loppuun asti, jolloin aikanne vapautuu tuottavampaan tekemiseen ja säästätte kustannuksissa.

Promootiohenkilömme eivät ole tavallisia tuote-esittelijöitä, vaan huolellisesti rekrytoitu ja koulutettu tehtävään. Kutsumme heitä esiintyviksi promootiohenkilöiksi, sillä he ovat tavallisia ihmisiä, joilla on loistavat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä erilaisia kykyjä, joita he haluavat tarjota kaupalliseen käyttöösi.

Esiintyjämme ovat ammattilaisia, jotka olemme yhdistäneet eri teemakonsepteihin mukaan. Samoin juontajat ovat huolellisesti valitsemiamme ja kouluttamiamme täyttämään asiakkaan odotukset. Ennen kaikkea TeemaPromo® on hauska ja elämyksellinen myynninedistämiskonsepti.

Miksi TeemaPromo®?

Vähemmällä enemmän, vaivaton ja liiketoimintaanne tukeva laadukas tapahtumapalveluratkaisu, jonka voit vielä useamman teemasisällön vaihtoehdoista itse valita!

Lisätietoja eri teemoista löydät palvelusivuiltamme: www.teemapromo.fi

Pyydä tarjous