Asiakastarinat

Prima Pet Premium Oy:n asiakastarina

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelainen lemmikkieläinruokien ja –tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike. Yrityksen toiminta pohjautuu omiin brändituotteisiin ja tuotteiden laajaan päivittäistavara- ja erikoisliikelevitykseen. Koko konserni työllistää noin 85 hlöä ja sen liikevaihto vuonna 2018 on noin 34 milj. euroa.

Lue koko tarina

K-citymarket Pirkkalan asiakastarina

Yhteistyömme alkoi syksyllä 2009 siitä kun, VeraVian Sanna Virtanen auttoi kauppias Sami Sivosta lanseeraamaan kalatiskille erilaisia uutuustuotteita kuten savulohisalaatin. Esittelypäiviä oli tuon syksyn aikana useampi kymmenen, jonka aikana saatiin alueen asiakkaat ihastumaan ja sitoutumaan tuotteisiin. Esittelypäivät olivat myös myynnillisesti hyvin onnistuneita.

Lue koko tarina

Citycon Oyj:n asiakastarina

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,5 miljardia euroa . Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.

Lue koko tarina