Oikealla tiellä

Meille töihin?

Oletko sinä hyvät sosiaaliset taidot omaava businesshost, lastentapahtuman heittäytymiskykyinen satuhahmo, vakuuttava tuote-esittelijä tai muu taitava myynninedistäjä?

Etsimme jatkuvasti iloisia, energisiä ja oma-alotteisia hyviä tyyppejä erilaisiin promootio- ja myynninedistämistehtäviin. Tyypillisiä keikkaluontoisia tehtäviämme ovat esimerkiksi juontaja, tapahtumaesiintyjä, tapahtumatyöntekijä, promoottori, tuote-esittelijä/konsulentti, myynninedistäjä, sekä palvelutiski- tai muu kaupan työntekijä.

KÄYNNISSÄ JUURI NYT ESITTELIJÄHAKU!

WANTED
Promoottori/Tuote-esittelijä Oulu, Rovaniemi, Pori, Lahti, Tampere, pääkaupunkiseutuSINÄ!
Olet positiivisen elämänasenteen omaava, myyntihenkinen ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva asiakaspalvelija. Haluat edustaa laadukkaita ruokabrändejä, jotka ovat lähellä sydäntäsi ja kertoa niistä muillekin. Olet kiinnostunut kasvipohjaisista elintarvikkeista ja/tai fingerfoodeista sekä osaat laittaa ruokaa.

Olet myös henkilö, jonka kanssa on kiva tehdä töitä tiimissä, mutta pärjäät myös itsenäisessä työssä mainiosti! Sinulla on hygieniapassi tai olet sen suorittamassa lähitulevaisuudessa.

TYÖNKUVASTA
Etsimme asiakkaallemme mm. Meira kahvit, Pohjolan Perunan Rooty-tuotteet, Herkkumaa Brändilähettiläitä /Tuote-esittelijöitä!

Tarjoamamme työtehtävät ovat tuotteiden esittely- ja maistatustehtäviä päivittäistavarakaupoissa, messuilla ja muissa tapahtumaympäristöissä. Esittely- ja messupäivien olisi tarkoitus alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja jatkuen aina vuoden loppuun 2022.

Työpäivät sijoittuvat ensisijaisesti to, pe ja la-päiviin ja työaika vaihtelee kampanjoiden mukaan noin 0 – 50 h / kk. Esittelijällä kulkee useimmiten mukana esittelymateriaaleja, ja tästä syystä autonkäyttömahdollisuus työmatkoille on eduksesi. Meillä on myös käytössä näppäriä, mustia neljällä pyörällä kulkevia matkalaukkuja, joilla työmatka taittuu myös julkisten kulkuyhteyksien mukaan kätevästi.

Koulutamme huolellisesti tehtävään valitun henkilön ja otamme hänet kasvavaan sekä koulutettavaan kestävän kehityksen tiimiimme mukaan. Koulutukset järjestetään Teams-yhteydellä etänä.

Työt ovat joustavasti sovittavia keikkahommia ja kutsutaan tarvittaessa -työsuhde. Työ soveltuu erityisen hyvin lisäansioita hakevalle opiskelijalle tai muulle viikonloppuihin töitä haluavalle henkilölle.

Haemme ensisijaisesti paikallisia tekijöitä seuraavilta paikkakunnilta tai sen lähialueelta:

TAMPERE
TURKU, PORI
HELSINKI, ESPOO, VANTAA

ROVANIEMI
OULU
LAHTI
LISÄTIETOJA
Tuote-esittelyt, tapahtumatyöntekijät ja promootiohenkilöt:
Sanna Virtanen puh. 040 570 4470 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (@) veravia.com
Jasmine Pajari puh. 040 159 6545

Lähetä rohkeasti työhakemus sekä CV osoitteeseen rekry@veravia.com tai täyttämällä rekrytointilomakkeemme – vakuuta meidät ja tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden vaihtelevaan ja monipuoliseen työhön huipputiimissä!

Avoin työhakemus

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.