Oikealla tiellä

Meille töihin?

Oletko sinä hyvät sosiaaliset taidot omaava businesshost, lastentapahtuman heittäytymiskykyinen satuhahmo, vakuuttava tuote-esittelijä tai muu taitava myynninedistäjä?

Etsimme jatkuvasti iloisia, energisiä ja oma-alotteisia hyviä tyyppejä erilaisiin promootio- ja myynninedistämistehtäviin. Tyypillisiä keikkaluontoisia tehtäviämme ovat esimerkiksi juontaja, tapahtumaesiintyjä, tapahtumatyöntekijä, promoottori, tuote-esittelijä/konsulentti, myynninedistäjä, sekä palvelutiski- tai muu kaupan työntekijä.

KÄYNNISSÄ JUURI NYT ESITTELIJÄHAKU!

WANTED
LikeMeat, Oumph, Fingies BRÄNDILÄHETTILÄS – Promoottori/Tuote-esittelijä Turku, Tampere ja pääkaupunkiseutu!

SINÄ!
Olet positiivisen elämänasenteen omaava, myyntihenkinen ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva asiakaspalvelija. Haluat edustaa laadukkaita ruokabrändejä, jotka ovat lähellä sydäntäsi ja kertoa niistä muillekin. Olet kiinnostunut kasvipohjaisista elintarvikkeista ja/tai fingerfoodeista sekä osaat laittaa ruokaa.

Olet myös henkilö, jonka kanssa on kiva tehdä töitä tiimissä, mutta pärjäät myös itsenäisessä työssä mainiosti! Sinulla on hygieniapassi tai olet sen suorittamassa lähitulevaisuudessa.

TYÖNKUVASTA
Etsimme asiakkaallemme LikeMeat ja Oumph kasviproteiinien ja Fingies fingerfoods herkkujen Brändilähettiläitä /Tuote-esittelijöitä!

Tarjoamamme työtehtävät ovat tuotteiden esittely- ja maistatustehtäviä päivittäistavarakaupoissa, messuilla ja muissa tapahtumaympäristöissä. Esittely- ja messupäivien olisi tarkoitus alkaa kevään aikana (pääsiäisen jälkeen) ja jatkuen aina syksyyn 2022, riippuen tietysti vallitsevista rajoituksista ja suosituksista.

Työpäivät sijoittuvat ensisijaisesti to, pe ja la-päiviin ja työaika vaihtelee kampanjoiden mukaan noin 0 – 50 h / kk. Esittelijällä voi olla mukanaan pieni määrä esittelytarvikkeita, mutta siten, että työmatkat on mahdollista suorittaa julkisten kulkuyhteyksien mukaan.

Koulutamme huolellisesti tehtävään valitun henkilön ja otamme hänet kasvavaan sekä koulutettavaan kestävän kehityksen tiimiimme mukaan. Ensimmäinen koulutus järjestetään asiakkaan tiloissa Espoossa.

Työt ovat joustavasti sovittavia keikkahommia ja kutsutaan tarvittaessa -työsuhde. Työ soveltuu erityisen hyvin lisäansioita hakevalle opiskelijalle tai muulle viikonloppuihin töitä haluavalle henkilölle.

Haemme ensisijaisesti paikallisia tekijöitä seuraavilta paikkakunnilta tai sen lähialueelta:

TAMPERE
TURKU
HELSINKI, ESPOO, VANTAA

LISÄTIETOJA
Tuote-esittelyt, tapahtumatyöntekijät ja promootiohenkilöt:
Sanna Virtanen puh. 040 570 4470 sanna.virtanen@veravia.com

Lähetä rohkeasti työhakemus sekä CV osoitteeseen rekry@veravia.com tai täyttämällä rekrytointilomakkeemme – vakuuta meidät ja tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden vaihtelevaan ja monipuoliseen työhön huipputiimissä!

Avoin työhakemus

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.