Oikealla tiellä

Meistä

”VeraVia” tarkoittaa italiaksi rehellistä ja oikeaa tietä. Sitä tietä me tahdomme kulkea asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa. Meille tärkeää on toimia vastuullisesti, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olemme sitoutuneet kehittymään ja uudistumaan jatkuvasti – asiakkaidemme parhaaksi.

Missiomme on luoda asiakkaidemme liiketoimintaan lisäarvoa toimimalla luotettavasti ja pitkäjänteisesti, sekä kehittämällä laadukkaita ja innovatiivisia, yksilöllisiä palveluratkaisuja.

Tavoitteenamme on lunastaa arvolupauksemme jokaisessa asiakaskohtaamisessamme vastuullisia ja kaikkia osapuolia kunnioittavia toimintatapoja noudattaen. Tahdomme tuoda yrityksellesi ja tuotteillesi kasvot ja toivotun tuloksen ilman huolia ja lisäkustannuksia.

VeraVian suurimpia vahvuuksia ovat:

  • Laadukas ja tuloksellinen työ
  • Korkea asiakas- ja työntekijätyytyväisyys
  • Helppo ja sujuva yhteistyö
  • Koulutettu ja motivoitunut henkilökunta, joka valitaan brändisi mukaisesti
  • Kustannustehokas toiminta
  • Jatkuva laadun kehittäminen
  • Kestävän kehityksen tavoitteet ja vastuullisuusperiaatteet

 

Vuodessa toteutamme yli

35000

menekinedistämis­tuntia

35000

kaupan hyllytystuntia

Tarinamme

VeraVian tarina alkaa vuodesta 2009, kun kokenut kaupanalan ammattilainen ja entinen kauppias Rami Kujala päätti perustaa hyllytys- ja tuotteiden menekinedistämispalveluita tarjoavan yrityksen.

Tänä päivänä meillä on toimisto ja varasto Pirkkalassa, josta toimintaamme johdetaan ja organisoidaan valtakunnallisesti. Luotamme matalaan johto-organisaatioon ja vastuulliseen esimiestyöhön, jossa esimiehiä koulutetaan ja kannustetaan luovaan ja esimerkilliseen tekemiseen nykyaikaisin työvälinein ja puittein.

Aktiivisia kenttätyöntekijöitämme on noin 50 ja heitä löytyy yli 20 Suomen suurimmasta kaupungista – lisäksi lähes 100 paria lisäkäsiä lisää löytyy kattavasta verkostostamme sesonkiluonteisesti tarpeenne mukaan. Henkilökuntamme koostuu pitkänlinjan ammattilaisista ja uusista kyvyistä, joiden kouluttamiseen olemme panostaneet merkittävästi. Henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti myös itse työhyvinvoinnin ja -tyytyväisyyden ylläpitoon ja kehittämiseen.

 

Yhteistyö

”Kumppaniksi tulisi valita se yritys, jonka kanssa muodostettu suhde tuo molemmille merkittävää hyötyä ja lisäarvoa markkinoilla.” – Ståhle & Laento

Olemme solmineet yhteistyösopimuksia luotettavien, vastuullisesti toimivien ja osaavien yhteistyökumppanien kanssa. Meillä on runsaasti onnistuneita kokemuksia myös laajasta paikallisten sidosryhmien kanssa.

Yhteistyömuotomme ovat olleet yleensä erilaisten tapahtumien parissa, josta olemme löytäneet molemmille osapuolille hyötymiskeinoja. Pystymme heti listaamaan monta onnistunutta yhteistyöesimerkkiä pöytään, joita voi ja kannattaakin monistaa muillakin paikkakunnilla!

Me uskomme vastavuoroisen yhteistyön voimaan. Haluatko tehdä win-win-yhteistyötä kanssamme? Ota yhteyttä Rami Kujala puh. 040 720 1808